Projektledare inom event och marknad

SMOKK växer och satsar framåt! Vi söker en projektledare med flera års erfarenhet av projektledning inom event och marknadsföring.

 

What´s in it for you?

SMOKK är en event- och marknadsföringsbyrå som driver större och mindre projekt som i tid sträcker sig från några månader till år. Som anställd på SMOKK driver du dina egna projekt men är också med och utvecklar företaget framåt och är en del av teamet. Det är en mycket varierande arbetsplats med kunder inom flera olika branscher.

 

Tjänsten är baserad på 100% men är flexibel med möjlighet till anställning från 70%.

 

Vad innebär rollen som projektledare?

Rollen innebär ett helhetsansvar från införsäljning till projektstart och utvärdering, hitta nya lösningar inom event och marknadsföring samt ansvara för att driva projektteamet framåt.

I korta drag innebär rollen som projektledare att:

  • Ansvara för införsäljning av koncept till nya och befintliga kunder.
  • Driva befintliga projekt framåt och vara ansvarig kontaktperson mot kund.
  • Driva teamet framåt och ta in den kompetens som projektet kräver.
  • Budgetansvarig för projektet.
  • Ansvara för den kreativa processen vid framtagning av koncept och skapa presentationer.

 

Kompetenskrav

Rätt person för den här tjänsten har troligtvis en examen inom event (PR) och marknadsföring från yrkeshögskola eller universitet samt har flera års erfarenhet av projektledning, kundansvar och kundbearbetning. Du är van vid att arbeta i ett högt tempo, hitta lösningar på eventuella problem och kan ta egna beslut.

 

För att hålla dig uppdaterad om vad som sker i branschen, nya trender och vad som är nästa ”stora grej” blickar du utanför Sveriges gränser och hämtar inspiration. Att vara kreativ och ta fram nya idéer är något som kommer naturligt. Du är flexibel och kan ta tag i de uppgifter som behöver göras. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har erfarenhet av att skapa presentationer och innehåll i Indesign, Keynote, PowerPoint eller annat passande program, skriva säljande texter på svenska samt har goda kunskaper i Officepaketet.

 

Kompetens och personlighet är viktigt men för att lyckas i den här rollen är det absolut viktigast att du är noggrann, håller deadlines och levererar i tid, är serviceinriktad och har en god känsla för kvalitet. Du har ett starkt ledarskap och ett genuint intresse för människor och affärer. Att vara positivt inställd, engagera och motivera andra är en självklarhet för dig. Slutligen, du drivs av att se idéer bli verklighet och att leverera över kundens förväntan.

 

Ansökan

Vi ser fram emot att arbeta tillsammans med en ny stjärna. Om tjänsten är intressant för dig, vänligen skicka in ditt CV och personliga brev till work@smokkagency.com

 

Vi rekryterar löpande så vänta inte med din ansökan.

 

Vid frågor vänligen kontakta Sophia Häggström, grundare och projektledare, på work@smokkagency.com alternativt via telefon: 0706-19 87 18.

 

Publicerat: 210806